Algemene regels in Euro-Kings 

 

Doe gewoon normaal, we zijn geen babysitters.

Er zijn genoeg mensen op de wereld dus als je perse die zure appel wilt zijn knikkeren we je er gewoon uit.

 

Discriminatie, bedreigingen, lastig vallen & aanstootgevende inhoud

Onder alle gevallen tolereren wij geen discriminatie (Racisme, seksisme, homofobie, transfobie of een voorkeur voor een bepaald soort mens), bedreigingen of het lastig vallen van elk soort dan ook (Ik ga je vermoorden, vermoord jezelf, Ik ga je vinden…) wordt niet getolereerd. Hetzelfde geldt voor het schelden en het versturen van ongepaste links naar bepaalde websites dat niet geschikt is voor jonger publiek.

 

Staff en speler disrespect

Het disrespecteren van andere spelers in de community is niet toegestaan. Dit geldt ook voor Staff, het lastig vallen van Staff voor bepaalde beslissingen zoals bans / mutes of als ze iets niet kunnen fixen. Is niet toegestaan. Taalgebruik

In de Discord server word alleen normaal Nederlands gepraat. Straattaal word niet geaccepteerd.

 

Rellen, ruzie en schelden

Het starten van een rel, ruzie, massaal protest, of elke vorm van een rel is niet toegestaan. Schelden in de chat is in het algemeen NIET toegestaan. Schelden in een praat-channel zien wij door de vingers.

 

Reclame, Naamgebruik en praat-channels

Het is niet toegestaan om reclame te maken: Discord server, Mc server, Website, En andere soort reclame. Het nadoen van Youtubers en Staff is niet toegestaan. Verder word het niet gewaardeerd als je hard in je mic praat (ear rape).

 

Disclaimer:

Als staff één van de bovenstaande regels overtreed word er GEEN actie ondernomen. Je kunt dit vergelijken met de politie. Die hebben ook toestemming om in bepaalde situaties regels te overtreden.

let op: dit geld alleen voor: Owners en Head-Admin

© Euro-Kings 2019

Terug naar boven